15.7.2018 KOKOUKSEMME PÄÄTÖKSET

ISENGE CLUBIN TAPAAMINEN 15.7.2018/täydenne Viipurin Espilä-ravintolan kokoukseen

Aika: sunnuntai 15.7.2017 klo 15.00-18.50
Paikka: Suvitie 1, 37500 LEMPÄÄLÄ

Läsnä:

Sirkka Kolu, Vesilahti
Risto Kolu, Vesilahti
Sirkka Hietiö, Tampere
Reino Hietiö, Tampere
Raili Jutila, Tampere
Tuula Koskivirta, Lempäälä
Tapani Länsirinne, Lempäälä
Marjatta Ventelä, Vesilahti
Pertti Koivunen, Tampere
Eila Koivunen, Tampere
Meeri Salokangas, Lempäälä
Anna-Kaarina Huhtala, Akaa
Tapani Pietilä, Vesilahti

Lisäksi kokouspaikalla:

Susanne Hannula, Pirkkala
Greta Niemi, Pirkkala
Niemi, Pirkkala
Tiina Jaakkola, Lempäälä
Reima Palm, Lempäälä

 

Muistio:

1 § Kokouksen avaus

Tapani Pietilä avasi tapaamisen klo 15 ja toivotti osanottajat tervetulleeksi.

2 § Tapaamisen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Tapaamisesta on ilmoitettu www.isengeclub.fi -sivustolla kesäkuussa 2018 ja lisäksi paikallislehden seurat toimivat -sivustolla ja paikalla on varsinaisista jäsenistä 13 henkilöä, joten jos tarve olisi, olisimme muodollisesti laillisesti koollekutsuttuja ja päätösvaltaisia.

3 § Tapaamisen sihteerin valinta

Sovimme, että vaaditun kirjaamisen tämän tapaamisen osalta hoitaa Tapani Pietilä.

4 § Esityslistan hyväksyminen

Hyväksyminen yksimielisesti.

5 § Isengen asiat

Viipurin tai tähän tapaamisen mennessä emme lukuisista pyynnöistä huolimatta ole saaneet Rachelin kautta selvitystä viimeisimmän 1123 euron suorituksesta kylään. Summasta 240 euroa oli kouluruokailuun ja 240 euroa tarvikkeiden hankintaan nettiyhteyden rakentamiseen. Suurin osa määrärahasta oli suunnatta Rachelin opintojen loppukauden maksuihin.

Asiaan halutaan selkeyttä. Mitään varoja ei siirretä Isengeen ennen kuin edelliset suoritukset on selvitetty.

6 § Diamniadion asiat /Senegal

Vastaavasti Senegalin osalta emme ole kuulleet viimeisimpiä tietoja. Sieltä suunasta ei ole enää rahojen suhteen mitään selvitettävää, asiat ovat kunnossa. Emme kuitenkaan ole saaneet mitään tietoa koulun toiminnasta. Kontaktihenkilömme välitti kiireellisen viestin kylään ja sen hoputtomana, ja juuri ennen tapaamistamme saimme tekstiviestin ja sen jälkeen kuvamateriaalin tällekin sivulle esille laitetusta aineistosta, joka kertoo sen, että kyläneuvosto on aktiivisesti ollut yhteydessä Senegalin opetusministeriöön Dakarissa. Samassa paikassa vierailimme käynnillämme 2015 Santeri Hirvikosken, Fanny Kalliokuljun ja Milla Pesosen kanssa. Kylään rakennettu yläkoulu on Senegalissa hyvksytty valtion koulujärjestelmän osaksi, mutta koululle ei ole onnistuttu lähettämään opettajia ehkä koulun poikkeuksellisen syrjäisen sijainnin takia.

Asenne on aika lailla erilainen kuin Sambian suunnalla, vaikka viestintä Senegalistakin on varsin hiljaista, vaikka joillakin kyläläisillä olisikin käytössään puhelin, jonka avulla saisi kuvaakin matkaan.

Yritetään saada asiaan parannusta.

Senegal-tilillä olevista rahoista 1180 euroa on tarkoitettu Söpö Bibliothèque varten, mutta vielä tässä vaiheessa ei ole mahdollisuutta lähettää rahaa matkaan.

7 § Sambian ja Senegalin tilit

15.7.2018 tilien tilanne on seuraava:

Isenge Club, 1925,10 euroa – Karjalan kannaksen matkan jäljiltä jäljelle jääneitä ruplia on vielä vaihtamatta takaisin noin 450 euron arvosta
Isenge, 2023,57 euroa
Senegal, 2082,62 euroa

Gofore, 4136,56 euroa – ainoastaan koulun tietoteknisten hankkeiden kehittämiseen. Gofore Oyj:n lahjoitus.

8 § Isenge Clubin jäsenmäärä

Sitten edellisen tapaamiseen Afrikka-hankkeitamme tukemaan ovat liittyneet seuraavat henkilöt:

Maija Kunnas. Lempäälä
Eila Häihälä, Vesilahti
Mirja Weckman, Lempäälä
Jukka Weckman, Lempäälä

 

9 § Karjalan kannaksen matkan palaute

 

Matkasta oli pääosin hyvää palautetta: käynti Kronstaadtissa ja tunnelimatka Suomenlahden alla oli osalla matkalaisista huippukokemus. Alvar Aallon kirjaston esittelyä kiiteltiin myös kovasti. Liikennöitsijän ja Markun osalta myös paljon hyvää sanottavaa. Kaikki toivoivat, että yksittäismatkustajan hölmöily paluutullissa ei koituisi haitaksi liikennöitsijälle.

 

10 § Kesän 2019 kokousmatka

 

Muutamat klubilaiset ovat toivoneet laajennusta itäiselle kierrokselle, jolloin voitaisiin seuraavaksi kiertää Laatokkaa, yrittää vielä kerran paremmalla onnella tutustumista Valamoon, käynti Pietarhovissa ja lyhyttä tutustumista Pietariinkin toivottiin. Valmistelu laitetaan nyt vireille.

 

11 § Sambian matka

 

Sovimme, että laitamme jakoon tiedotteen mahdollisesta käynnistä Sambiassa ja Isengen kylässä vuoden 2019 alkupuolella. Matkan aikana on tarkoitus selvittää koulukalusteiden toimittamismahdollisuus Isengen kylän kouluun.

 

Lisäys kokouksen jälkeen: Ndolassa tapaamamme yrittäjä Stephen Jumbe kertoi, että hän voisi poiketa puolestamme kylässä jka käydä selvittämässä asioita, joihin emme ole oikein Rachelin kautta saaneet vastauksia. Omasta puolestani olen tähän tarjoukseen valmis. Odotan neljä päivää, ja jos kokouksen osanottajilla ei ole mitään tätä vastaan, välitän Stephenille tiedon ja hyvän matkan toivotuksen.

 

12 § Ohjelman muuttaminen

 

Tiukan helteisen sään takia teemme ohjelmaan seuraavanlaiset muutokset:

 

§  Grillituotteet poistetaan ruokalistalta ja keskitymme tällä kertaa kalaan

 

§  Seuraleikkejä ja kilpailuja ei helteen takia toteuteta: Kiitämme kaikkia valmisteluja tehneitä ja tarvikkeita hankkineita.

 

13 § Tapaamisen päättäminen

 

Hajaannumme klo 18.50 ja pidämme yhteyttä paikallislehden viestintäkanavan ja nettisivun kautta. Kiitos kaikille vilkkaasta toiminnasta kuluvan vuoden aikana.

 

Vakuudeksi

 

Vesilahdessa 15.7.2018

 

Tapani Pietilä

TIEDOKSI ISENGE CLUBIN TOIMINTAA LÄHIAIKOINA – SOME INFO ABOUT ISENGE CLUB ACTIVITIES IN THE NEAR FUTURE

La 16.6.2018 keskustelemme Siperian matkan toteuttamisesta, sovimme aikataulusta ja reitistä.

Sat the 16th of June 2018 we talk about our plan to travel through Russia the famous Ziberian railroad to Beijing and flight back home. Easy to join this trip also elsewhere from the world. Special requirements for vicas.

28.6.-2.7.2018 Karjalan kannaksen kierroksemme. Aikataulu lähdöstä täsmentyy. Huikea luontoseikkailu menetetyssä Karjalassa!

Our tour around Karelia, on the Russian side, areas that before were part of Finland. What an excursion!

Su 15.7.2018 klo 15-19 Karjalan matkan muistelo ja samalla Susanne Hannula Welcome Party IX ja kokousinfo kaikille niille jäsenille, jotka eivät päässeet vuosikokoukseen Viipuriin 28.6.2018.

Su the 15th of Jul from 3 pm – 7 pm we go through our memories from this trip to Karelia, we have also the IX Welcome Party of Susanne Hannula and also for those who could not join the annual Isenge Club meeting in Vyborg we go through all actual things.

"Suunnittelemme pienimuotoista kesäretkeä Suomessa isengeclubilaisille reitillä

VESILAHTI - LEMPÄÄLÄ - TMPERE - TUURIN KYLÄKAUPPA/ALAVUS - ÄHTÄRIN ELÄINPUISTO/PANDAT' JA KOTIIN

 

ajankohdaksi esitämme torstaita 26.7.2018

 

Lähtö Narvan keskustasta klo 7. Matkaa Tuurin kyläkauppaan noin 200 km. Kyläkaupan alueella on tähän aikaan myös TIVOLI SARIOLA, jonka taustatahoja on ollut merkittävästi mukana Henrika-seurassa tukemassa ISENGE -hankettamme Sambiassa.

 

Tuurissa voi käydä halutessaan ostoksilla.

Ruokailupaikan voi valita usean eri vaihtoehdon joukosta. Yhteisen ruokapaikankin voimme varata.

 

TIVOLI SARIOLAAN ei ole sisäänpääsymaksua, laitemaksut maksetaan laitekohtaisesti. Tivoliin voi myös hankkia ryhmälipun, jos on riittävän monta halukasta Tivoli on avoinna klo 12-18.

 

Tuurista siirrymme noin 3 km päähän Ähtäriin, jonne vetonaulana tällä hetkellä ovat pandat.

 

Sinne voimme myös hankkia etukäteen matkalaisen toiveen mukaisen lipun. Eläinpuisto on avoinna klo 10-19.

 

Klo 11.30 saapuminen Tuuriin 
Klo 12-13 lounas Tuurissa

klo 13-15 ostosaikaa, Tivoliaikaa

klo 16 saapuminen Ähtäriin

klo 18 lähtö kotimatkalle

klo 21.30 saapuminen Lempäälään/Vesilahteen.

 

TERVETULOA MUKAAN HYVÄN TUULEN REISSULLE!

 

Welcome to our summer tour throughout Finland. We will visit Tuuri Shopping Center at Alavus, at this time there is also our partner Tivoli Sariola. After that we continue to the Panda Zoo at Ahtäri."

 

Älä vaan soittele ilmoittautumisia, kun olemme porukan kanssa Venäjällä. Toimi ohjeen mukaan ja laita sähköposti tai ennen keskiviikkoiltaa soitto tai tekstiviesti.

 

Tälle matkalle ei siten ilmoittauduta ja peruuteta paikkoja edestakaisin. Bussimatkan hinta tulee suorittaa välittömästi Isenge Clubin tilille FI20 3939 0058 7830 28: klubilaiselta 30 euroa ja ei-klubilaiselta 35 euroa. Lasten hinta päätetään erikseen, jos heitä ilmoittautuu mukaan

 

Tervetuloa mukaan! Welcome to enjoy!

ISENGE CLUB

Seuraa sivustoa www.isengeclub.fi – koitamme alkaa päivittää useammin!

Follow our page www.isengeclub.fi – we try to update it now more often!

ISENGE CLUBIN TOIMINTAA TULEVAISUUDESSA

ISENGE CLUB -SIVUSTON MILJOONAS KÄVIJÄ VIEDÄÄN KAUAS MAAILMALLE. PYSY MUKANA! 

Maaliskuu 2018/March 2018

katsomaan porukalla komediaa, jossa esiintyy Janne Saarinen. Paikat varattu BLONDI TULI TALOON - esitykseen Kulttuuritalo Martinaan Vantaalle lauantaiksi 10.3.2018 klo 18. Varaa samalla kuljetus reitiltä Narva-Vesilahti kk- Suvitie 1- Lempäälä-Helsinki.

The 10th of March 2018 we travel to Vantaa to see Blondi came to the House - performance at Culture House Martina. Janne has a role in this spectacle.


Huhtikuu 2018/April 2018

Tarttuva musikaali Valkeakosken kaupunginteatterissa to 12.4.2018 klo 19: Kaiken takana on nainen. Kuljetus reitillä Narva-Vesilahti-Lempäälä-Valkeakoski. Varaa pian 050 5012 760/Tapani.

 

Kesäkuu 2018/June 2018

Päiväkäynti Viipurissa 4.6.2018. Aamulla junalla Lempäälästä ja paluu Lempäälään klo 20.33. Osallistujalla tulee olla ns. pitkö viisumi Venäjälle ja klubin jäsenyys,

Daily visit to Vyborg Russia by train from Lempäälä. We return back to Lempäälä 8.33 pm. You need to have a long vica to Russia and to be a member of the Isenge Club.

Isenge Clubin vuosipäivä 28.6.2018 klo 18 tällä kertaa upeasti Karjalan matkamme yhteydessä Karjalan kannaksella. Ilmoittautuminen ehdottomasti etukäteen tapani@isengeclub.fi. Käymme läpi vuoden tilit ja suunnitelmat jatkosta.

 Tervetuloa mukaan! Welcome to enjoy!

ISENGE CLUB

Seuraa sivustoa www.isengeclub.fi – koitamme alkaa päivittää useammin!

Follow our page www.isengeclub.fi – we try to update it now more often!

Syyskuu 2018/September 2018

Lempäälän-Vesilahden Koulutustuki ry teki kesäretkensä Vesilahden yläasteen toteuttamana 20 vuotta sitten kesällä. Siitä alkoi yhteistyössä Nauris Avotsin kanssa hyvin monimuotoinen yhteistyö, jonka aikana kokemuksia kansainvälisyydestä saivat niin Vesilahden koulujen keittäjät, Lempäälän kunnan koululautakunta ja Vesilahden kunnanhallitus oheishenkilöineen. Väkeä kävi tutustumassa Baltiassa ja Baltiasta poikettiin runsaasti myös Vesilahdessa. Yläasteen oppilas Janne Saarinen ja eestiläinen Siim Oja olivat mm. järjestämässä aamiaiset, lounaat ja illalliset noin sadalle Baltian maista yläasteelle majoitukseen saapuneelle vieraalle. Aittakahvilakin vastaanotti noin 80 nuorta Cesiksen koulusta.

Tässä vain muutama yhteistyöhön liittyvistä asioista, mutta siitäkin jo huomaa, että aihetta juhlaan on, kun vielä olemme elossa.

Matkaamme perjantaina 21.9.2018 illalla Latviaan ja majoitumme upeassa Karlamuiza Country hotellissa lähellä Cesiksen kaupunkia.

Paikkoja on vähän, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Matka on vain Isenge Clubin jäsenille.

We begun our co-operation with Latvia 20 years ago with the help of Mr Nauris Avots. A lot has happened during these years: Latvian pupils and teachers have been attending our Christmas Market and Aittakahvila and hundreds of people have visited Latvia: Cesis and many other sights.

We have had great years and we have learned a lot from the Latvians.

This all is worth celebrating! We begin our journey from Finland on Friday the 21st of Sep, the celebration will be at Karlamuiza Country Hotel nearby Cesis on the 22nd of Sep in the evening. We return back to Finland the 23rd of Sep.

Book your seat soon - there are not many vacancies!

Lokakuu 2017/October 2018

La 13.10.2018 osallistumme Nikolain palatsissa "Feel yourself Russian" kansantanssi' ja musiikkiesitykseen. Aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Visit to St Petersburg Russia by train from Lempäälä. Folklore performance "Feel yourself Russian" at the Nikolavskie Palace. You need to have a long vica to Russia and to be a member of the Isenge Club.

Marraskuu 2018/November 2018

Australian kiertomatka yhteistyössä Vesilahden yläasteen 25. Suurten Joulumyyjäisten kanssa. Kysele lisätietoja ja esitä omat toiveesi.

 

Saksassa sovimme, että tulevaisuudessa toteutamme myös säännöllisesti matkat

- Stadtfestiin St Georgeniin ja
- viinijuhlille Moselin laaksoon, pääosin Bernkastel-Kuesiin.

In Germany we agreed that in the future we try to organize regularly trips also to

- Stadtfest St Georgen and
- wine festival in Mosel area, mostly to Bernkastel-Kues

 

Videota ei löydy

 

ISENGE CLUBIN TOIMINTAA 28.6.2015 ALKAEN/ISENGE CLUB ACTIVITIES FROM THE 28 TH OF JUNE 2015:

28.06.2015 ensimmäinen tapaaminen. Tapahtumasta tulee vuosittainen ja se nimetään Isenge Club Day´ksi.

First meeting on the 28th of June and it will be a yearly happening in the future: the name of this happening will be Isenge Club Day.

01.07.2015 risteily upeassa säässä Turku-Maarianhamina-Turku. Hyvää ruokaa ja seuraa! Tällaisille pienille kokousristeilyille toivomme tulevaisuudessa runsaasti jatkoa: upeat puitteet, päivän reissu, kiva porukka ja kaikkien mielestä mielenkiintoinen asia sekä kaiken lisäksi herkullinen ruoka ja kaikki hyvin kohtuulliseen hintaan.

A cruise Turku-Maarianhamina-Turku through the most beautiful archipelago in the world: delicious food and great company!

10.07.2015 toinen vapaamuotoinen tapaaminen. Väkeä tuli kaiken kaikkiaan 41, joten arpajaiseat ja muut rahankeruutempaukset jäivät kiireen takia hoitamatta, kun Sirkka Kolua ja Reino Hietiötä ei ollut paikalla organisoimassa. Tästäkin toivomme tulevaisuudessa toistuvaa tapahtumaa, jossa yhdistyvät Söpö Bibliothèque -päivä ja Susanne Hannula Welcome Party.

The 10th of July second gaarden party meeting with 41 people.We wish that also this one would be in the future an annual happening.

13.12.2015 Suuret Joulumyyjäiset Vesilahden ylästeella, olimme mukana Afrikka-huoneessa.We took part in the Christmas Marquet at the Vesilahden yläaste.

17.12.2015 klubin jäseniä oli mukana mukavalla kokousristeilyllä, jossa pohdittiin yhteistyömuotoja jatkossa Vesilahden yläasteen oppilaskunnan ja Isenge Clubin kanssa. Asioista on kyllä puhuttu tätä ennen jo kaksi vuotta ja asiat on aina kirjattu seminaariraportteihin.

We took part in a nice cruise wirth the members of the Students Board of the Vesilahden yläaste. We discussed about the plans for the future.

VARAA PAIKKASI SYMPPIKSELLE RISTEILYLLE 15.3.2016

tiistaina 15.3.2016 lähdemme junalla klo 6.23 Toijalasta. Laivamme Turusta lähtee klo 8.45. Meille on varattu kokoustilat. Aamupäivän aikana pohdimme klo 14 asti lähiaikojen toimintoja. Tällä matkalla pitäisi vahvistaa myös lopullisesti menettelytapa koskien "ostoskeskusta" Isengen kylässä. Klo 14.10 vaihdamme laivaa Maarianhaminassa ja klo 15 nautimme upean, monipuolisen aterian laivan seisovasta pöydästä. Saavumme Turkuun klo 19.50  ja junalla Toijalaan klo 22.49. Koitamme auttaa klubilaisia tarvittaessa kuljetuksissa. Toimi nopeasti ja varaa tapani@isengeclub.fi. Laivaosuuden hinta aikuiselta 41 € sisältäen laivamatkat, kokoustilan käytön ja tarjottagvat siellö klo 9-14.10, lounaan ruokajuomineen seisovasta pöydästä ja hytti tarvikkeita varten paluumatkalla.

tiistaina 22.3.2016 kuuden viinin ja kuuden juuston maistelutilaisuus kohdistettuna niille Isenge Clubin jäsenille, jotka ovat olleet/ovat työsuhteessa Vesilahden yläasteeseen. Ilmoittaudu mukaan tapani@isengeclub.fi 15.3.2016 klo 16 mennessä.

28.4.2016 Vesilahti-Diamniadio -päivä/ Jour/day. Päivää vietetään teatterimatkalla Grease-musikaaliin Valkeakoskelle yhdistettynä rehtorin syntymäpäiviin.

14.5.2016 Vesilahti-Isenge päivä/Day - kahveehetki yhdessä. Ilmoittaudu viikkoa ennen ennalta tapani@isengeclub.fi.

Coffee happening on a Isenge-Vesilahti Day together the 14th of May. Book your seat at least one week before isengeclub@gmail.com.

4.-11.6.2016 matka Kreikan Pargaan. Olemme käyneet siellä lukemattomia kertoja ja tunnemme myös paljon paikallisia ihmisiä. Toivon mukaan saamme toteutettua omat juhlat Angeloksen kotona Anthousan kylässä.Paikkoja on vielä vapaina.

If you are a member of Isenge Club you can book your place for our  next summer trip to Parga Greece in June the 4th of June.

June 2016 we plan to make a trip to Greece, the beautiful town of Parga. We have visited the toen several times and we know also plenty of people from that area.

28.6.2016 Isenge Club Day - ilmoittautuminen ehdottomasti etukäteen. Book your seat in advance. tapani@isengeclub.fi.

Isenge Clubin lounas Laukon kartanoravintolassa perjantaina 19.8.2016 klo 14.

13.9.2016 kokousristeily Turusta Maarianhaminaan ja takaisin. Junamme lähtee Toijalasta klo 6.23, laivamme Turusta klo 8.45 m/s Amorella, kokoustamme laivalla klo 9-14 ja palaamme klo 14.25 laivalla takaisin Turkuun, lounas laivalla klo 15 ja loppuaika vapaata nauttia upeasta saaristosta, ostoksista ja hyvästä seurasta. Matkalla sovimme lokakuun 2017 Sambian juhlamatkan ohjelmasta, käymme läpi Aittakahvilan kesän 2016 ja pohdimme, miten toimintaa voisi jatkaa. Varaa paikkasi pian tapani@isengeclub.fi.

A cruise the 13th of Sep from Turku to Mariehamn on Viking Line ships. We leave from Toijala by train at 6.23 am and return back at 10.47 pm. On the boat we have a meeting between 9 am till 4 pm. We return back to Turku on m/s Grace and have their our lunch at 3 pm and after that we have free time for shopping, visiting SPA etc. At the meeting we talk about Aittacafé ´s summer 2016, trip to Zambia in October 2017 etc. Book your place soon tapani@isengeclub.fi.

Isenge Clubin pikkujoulu Laukon kartanoravintolassa lauantaina 5.11.2016 klo 18. Järjestämme kuljetuksen reitillä Lempäälä-Vesilahti-Narva-Laukko.

Isenge Club pre Christmas meeting at Laukko restaurant the 5th of Dec 2016 at 6 pm. Book your seat asap.

Sunnuntaina 11.12.2016 Isenge Club on hoitamassa 24. Suurten Joulumyyjäisten toteuttamista Vesilahden yläasteella. Tule mukaan toimintaan, tekemistä riittää!

Sunday the 11th of Dec 2016  Isenge Club will be organizing the 24th Christmas Marquet at Vesilahden yläaste. Join the team and make this all possible with us! Write to tapani@isengeclub.fi and tell what you can do.

28.4.2017 Vesilahti-Diamniadio -päivä/ Jour/day yhdistetään Tapanin synttäriristeilyyn Turusta 29.4.2017 m/s Viking Gracella. This spring we celebrate the Diamnidio-Vesilahti Day and Tapani´s birthday at the same time organizing a special cruise on m/s Viking Grace. Seats are ready to be booked for members.

14.5.2017 Vesilahti-Isenge päivä/Day

Isenge Club lunch at Laukko restaurant the 19th of Aug 2016 at 2 pm.

10.-13.7.2017 kotiseutumatkamme Sakkolaan. Nuoran Markku ajaa ja Tapani koitaa hoitaa matkan aikana teknisistä järjestelyistä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, karjalaisia juuria ei vaadita. Varaa pian, kysyntä on kovaa.

The 10th of July 2017 we have a 3 night tour to ex-Finnish territory Karelia, municipality Sakkola. (Gromovo nowadays) Ask for more details tapani@isengeclub.fi.

Lokakuu 2017 yhteístyön 10-vuotisjuhlamatka Isengen kylään Sambiaan. Mahdollisuus osallistua safarille matkan aikana ja voimme räätälöidä lähtevälle joukolle hyvin omaleimaisen matkan, kunhan suunnitteluaikaa on riittävästi.

October 2017 our 10th anniversary trip to Isenge village in Zambia. When we know the wishes of the passangers enough early we can plan all kind of safaris or other visits part of the journey,

10.12.2017 Christmas Marqet at Vesilahden ylöaste. Nice sales with plenty of people./25.Suurissa Joulumyyjäisissä oli jälleen Afrikka-huone ja Tuula ja Tahvon apuna olivat koko historian aikaiset parhaat ja aktiivisimmat oppilaat! Kiitos!

16.12.2017 Prinsessa Ruusunen at Pasila Theatre Helsinki./Prinsessa Ruususen esitys Isenge Clubin pikkujouluna.

 

Ystävällisin terveisin/Sincerely/Amicalement

Tapani Pietilä Sandris Peipins