MUUTOS JÄSENASIOISSA:

Selkeästi kuluneena vuonna on ollut havaittissa ihmisten taloudellisten aseman vaikeutuminen. Siksi emme halua sitä vaikeuttaa velvoittamalla ihmisiä maksamaan erikseen jäsenmaksua. Maksu ei ole sikälikään ollut oikeudenmukainen, koska se on peritty vain Suomessa asuvilta täysi-ikäisiltä henkilöiltä.

Avustuskohteemme eivät toki kehity tuetta. Tukimuotoja on olemassa monia. Kukin voi halutessaan osallistua niiden kautta toimintaan, ja halutessaan asiasta myös suurta numeroa tekemättä.

Varojemme käyttö on läpinäkyvää. Jos joku toimintatapa ei miellytä, siitä pitäisi osata antaa heti palautetta. Pyrimme kirjaamaan he<ti näkyville tileille saapuvan tukimaksun ja vastaavasti rahojen käytöstä keskustellaan avoimesti ja kuitit on tähän asti annettu nopeasti kaikkien näkyville.

Kiitos kaikille tähän asti vuodesta 2015 alkaen jäsenmaksuja maksaneille. Maksuillanne on ainakin saatu toiminnallemme näkyvyyttä, mistä on osoituksena mm. näillä sivuilla vierailleiden ihmisten määrä, noin 300 000  erillistä kävijää.

Nyt kynnyksen osallistua ja tehdä pitäisi olla entistä matalampi, ihan kuin Motonetiin tulisi poikkeamaan. Sielläkään ei kuulemma kysellä jäsenkortteja.

-----------------------------

Isenge Clubin jäsenmaksut maksetaan tilille:

 

FI20 3939 0058 7830 28.

 

Tilin nimi on Isenge Club.

 

1.1.2018 alkaen vuosimaksu on 10 €/henkilö. Vesilahden yläasteen oppilailla ei ole jäsenmaksua. Uusien jäseniksi haluavien osalta tulee olla suosittelija klubin jäsenten joukosta. Jäsenmaksu alkaa aina vuoden alusta. Emme lähettele jäsenille perintäviestejä vaan oletamme asioihin vakavasti suhtautuvien osaavan hoitaa asian omatoimisesti.Jäsenmaksukausi alkaa tammikuun 1. päivä ja päättyy joulukuun 31. päivä vuosittain.

Isenge Club´s yearly membership fees 10 €/year from the 1st of Jan 2018 can be payed at

FI20 3939 0058 7830 28.

IBAN/SWIFT  SBANFIHH

Members whose permanent address isn´t in Finland need not to pay the membership fee.