Emilia edessä oikealla lepäämässä.

MUUTOS - MATKAN AJANKOHA VAIHTUU SIIHEN HETKEEN, KUN EMILIA ALKAA TUOTTAA KYLÄN KOULUN LAPSILLE MAITOA. TARKOITUKSEMME ON KUTSUSTA OLLA PAIKALLA KOKEMASSA TUO MAHDOLLISESTI ENSIMMÄINEN MAIDONTARJOAMISHETKI.

SAMAN YHTEYTEEN PYRIMME TOTEUTTAMAAN UUSIEN OPPILASPÖYTIEN HANKKIMISEN VESIALHTI COMMUNITY SCHOOLIIN. VESILAHDEN YLÄASTEELTA ON TOIMITETTU MALLI MAHDOLLISESTA PÖYDÄSTÄ SAMBIAAN JA SIELLÄ STEPHEN ETSII MAHDOLLISIA TARJOUKSIEN TEKIJÖITÄ.

LISÄTIETOJA TULEE TÄLLE SIVULLE.  JOS KAIKKI MENEE HYVIN, OLETUS ON NOIN KESÄKUU 2019.

Lentotietoja 20.11.2018 tarkastellessa löytyi häkellyttävän edullisiakin vaihtoehtoja reitillä Helsinki-Ndola-Helsinki 8.-15.6.2019 Air Francen lennoilla. Hinta oli 733 euroa, mutta matkustusajat tolkuttoman pitkät.

Vastaavalle ajalle lennot Helsinki-Lusaka-Helsinki näyttivät 711 euron hintaa, mutta lentoajat vuorokautta lyhyemmät. Siinä ajassa ehtii jo hyvin tehdä edestakaisin bussimatkan Lusaka-Ndola-Lusaka. Kannattaa tutustua omatoimisesti!

SAMBIAAN 2019

Satunnaisissa keskusteluissa kesän 2018 aikana olemme tulleet siihen tulokseen, että olisi syytä poiketa Isengen kylässä tarkistamassa, mikä siellä oikein on asioiden hoidon suhteen tilanne. Pellina ja Jomo alkavat jo olla iäkkäitä, eikä meillä ole tietoa, onko jonkinlaista sukupolvenvaihdosta suunnitteilla.

Tavoitteena ei ole tällä kertaa rakentaa mitään laajaa Afrikan kiertomatkaa, toki jokainen voi suunnitella oman matkansa ihan oman mielensä mukaankin.

Ajankohta lienee kesäkuu 2019. Lentojen hintoja Ndolaan kannattaa tarkistella.

Jos reissu kiinnostaa, ota pikaisesti yhteyttö, tapani@isengeclub.fi.